• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/anadolu1958
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905327444944
  • https://www.youtube.com/channel/UCocxrESu_QGlKCa9nZpDTDw

TRANSLATE (ÇEVİRİ)
COVID-19 SAĞLIK BAKANLIĞI
COVID-19 VİSUALİZER
KÜLTÜR PORTALI
İSMET TAŞ MAKALELERİ
İÇ ANADOLU BİRLİĞİNİN (İÇAN) MANİFESTOSU
İÇ ANADOLU BİRLİĞİNİN (İÇAN) MANİFESTOSU İÇAN’LI OLMAK, VATAN, DEVLET, MİLLET, BAYRAK VE TÜRKİYE SEVDALISI OLMAKTIR. TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEĞİ, MEDARI İFTİHARI, TOPLUMUN EN ALT KADEMESİNDEN EN ÜST KADEMESİNE VARINCAYA KADAR SAHİP ÇIKMAK, SAHİPLENMEKTİR. MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI, İSLAMA SAYGİILI OLMAKTIR. İNANDIĞI DEĞERLER UĞRUNA CANINI SEVE SEVE GÖZÜNÜ KIRPMADAK BİR SANİYE TEREDDÜT ETMEDEN VERMEKTİR. DÜŞKÜNÜN ELİNDEN TUTUP KALDIRAN, YAŞLIYA, ENGELLİYE, BÜYÜĞE SAYGIDA KUSUR ETMEYEN, MERHAMETLİ OLAN, KÜÇÜKLERE SEVGİDE VE ŞEVKATTE SINIR TANIMAYAN KOL KANAT GERMEKTİR. DÜŞKÜNE DESTEK, YANINDA OLMAK, YARDIM VE FEDAKÂRLIKTA SINIR TANIMAMAKTIR. İÇAN’LI OLMAK, DÜRÜST, NAMUSLU, AHLAKLI, FAZİLETLİ, ŞEVKATLİ, MERHAMETLİ, İÇİ –DIŞI BİR OLAN SAMİMİ İNSAN OLMAKTIR. İYİYİ, GÜZELİ, MUTLULUĞU, SEVİNCİ, ÜZÜNTÜYÜ, KEDERİ, ACIYI, GÖZYAŞINI PAYLAŞMAKTIR. İÇAN’LI OLMAK, HEDEFİ BÜYÜK, AZMİ GÜÇLÜ, BASİRETİ AÇIK, İRADESİ KUVVETLİ OLMAKTIR. TARİHİNİ BİLMEK, ECDADINA SAHİP ÇIKMAK, GELECEĞİNİ BİLİM VE İRFAN ÜZERİNE KURAN, OSMANLININ TORUNU OLMAKTIR. İÇAN’LI OLMAK, BARIŞIN, ADALETİN, KARDEŞLİĞİN, DOSTLUĞUN, İYİLİĞİN, DÜRÜSTLÜĞÜN, SEMBOLÜ OLMAK, KENDİNİ VE HADDİNİ BİLMEKTİR. İÇAN’LI OLMAK, AİDİYAT HİSSİ İLE BAĞLI OLMAK, BEN İÇAN’LIYIM DİYEBİLMEKTİR.
Takvim
Hava Durumu
BAĞIŞ YAP
Site Haritası
2019 ANKARA SANAT EDEBİYAT SÖYLEŞİLERİ ETKİNLİKLERİ

2019 ANKARA SANAT EDEBİYAT SÖYLEŞİLERİ ETKİNLİKLERİ çerçevesinde;Değerli Hekimimiz Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Sayın Prf. Dr. Yusuf Kalko’yu Ankara Sanat Akademimizde ağırlamak, Edebiyat Atölyemizin, Kaya Tuncer Beye ait Filografi Sanatı Atölyesinin açılış kurdelasını kesmek mutluluğumuz oldu.

Tıp Dünyasına hizmetleri, Edebiyat Dünyasına selam olan ilk eseri ” Yüreğinde Yer Aç” adlı kitabını Ankara’daki okurseverlerle buluşturmanın, konferansı, hayat tecrübesini aktarımı, annesine ithaf olan şiirler karşısında yaşanılan duygusal anlar, kardeşlikler, harflerle gönüllere taht kurmanın sevgisini paylaştık, imece usülü oluşturulan lokmaları bölüştük.
Çocukluğuna ve kaybettiği sevdiklerine özlem duyanlara, en çok da gençlere ışık olmasını isteyen eserini sevenlerine imzalayan Prf. Dr. Yusuf Kalko’ya Platformunuz adına Hizmet Şeref Plaketi, Başarı Madalyası, Filografi Sanatından Türk Bayrağı Şilti, Hediyeler takdim etmekten onur duyduk.

240 sayfa olup, Yediveren Yayınlarından çıkan eserinin içinde Annesi ve Dedesine ithaf ettiğim iki şiirimi görmek, ismimle hocamızın anıları arasında kelimelerimizin hatıra olması, Ankara Sanat Akademimizde Edebiyat Atölyemizde imza günününe ev sahipliği yapmak ekibimizle mutluluğumuz oldu.

Mürekkebiniz Edebiyat camiasına hayırlı olsun Cemile Sultan’ın Oğlu….
Ankara da ki kardeşleriniz, dostlarınız olarak siz ve akrabalarınızla anlamlı bir gün yaşadık.
Değerli hekimimizin imza gününe iştirak eden, şiir okuyan, fotoğraf çeken, ikramlara destek veren, bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza şükranlarımla.

Ankara Sanat Edebiyat Söyleşileri Etkinliğimizi varlığı ile onurlandıran, söyleşi ve şiirleri ile gönlümüze harfleri selam eyleyen Prf. Dr. Hayrettin İvgin, Prf. Dr. Uğur Ulutürk,
İç Anadolu Birliği Gn. Bşk. İsmet Taş, Eğitimci Bayram Yelen, Adnan Demirel, Ali Irmak, Ozan Derdivar , Sevgi Gültekin, Figen Abiş, Şerife Ayhan Semerci, şiirlerimizi udu idesiletekleyen Metin Behzat hocam ve diğer dostlarımıza, ailelerimize müteşekkiriz.

Gönlü güzel, mert yürekleriniz, ömrünüz aziz ola…

Hepinizden razıyım, Rabbimde sizlerden razı olsun.

İyi ki varsınız.

Sultan Özateş
  
624 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
TÜRKİYE HABER
KÜLLİYE TV
TİVİ6
Namaz Vakitleri
TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI
DJB.AZ
İNTERNET HABER
MASALLARIN SESİ
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam14
Toplam Ziyaret4251457
Saat