• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • Üye Ol
  • Üye Girişi
  • https://www.facebook.com/anadolu1958
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905327444944
  • https://www.youtube.com/channel/UCocxrESu_QGlKCa9nZpDTDw

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
    • Genel Başkan'ın Mesajı
    • Yönetim Kurulu
    • İÇ ANADOLU BİRLİĞİ TANITIM KİTAPÇIĞI
  • Projeler
    • SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ PURSAKLARDA BULUŞUYOR ETKİNLİĞİ
    • DİLDEN TELE ANADOLU KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİĞİ
    • BAYRAĞIMIZ VE İSTİKLAL MARŞIMIZIN SIRRI
    • İÇ ANADOLU BİRLİĞİ İYİLİK SEFERBERLİĞİ
    • HOCALI SOYKIRIMINI UNUTMADIK
    • İÇ ANADOLU BİRLİĞİ YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI
    • Kurumuş Çiçekler Ankara'da Çiçek Açtı
    • BANA BİRGÜN AYIR
    • DÜNYA MHABİRLERİ ANKARADA BULUŞUYOR
    • 28. YILINDA HOCALI SOYKIRIMINI ANLAMAK!
    • Türk Devletleri Teşkilatı”nın Dünü, Bugünü, Yarını
    • İÇ ANADOLU BİRLİĞİ ve DÜNYA MUHABİRLER BİRLİĞİ TÜRKİYE BAŞKANLIĞINDAN MUHTEŞEM BİR PROGRAM
    • İSTİKLALDEN İSTİKBALE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ
    • SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ VE ŞEHİTLERİMİZ PROJESİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Basında Biz
  • Ziyaretçi Defteri
  • İletişim
TRANSLATE (ÇEVİRİ)
FAYDALI LİNKLER

Cumhurbaşkanlığı
Türkiye Büyük Millet Meclisi
Cimer
Hazine ve Maliye Bakanlığı
Kültür ve Turizm Bakanlığı
Ankara Valiliği
Ankara Büyükşehir Belediyesi
Altındağ Belediyesi
Keçiören Belediyesi
e-Devlet Kapısı

COVID-19 SAĞLIK BAKANLIĞI
COVID-19 VİSUALİZER
KÜLTÜR PORTALI
İSMET TAŞ MAKALELERİ
İÇ ANADOLU BİRLİĞİNİN (İÇAN) MANİFESTOSU
İÇ ANADOLU BİRLİĞİNİN (İÇAN) MANİFESTOSU İÇAN’LI OLMAK, VATAN, DEVLET, MİLLET, BAYRAK VE TÜRKİYE SEVDALISI OLMAKTIR. TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEĞİ, MEDARI İFTİHARI, TOPLUMUN EN ALT KADEMESİNDEN EN ÜST KADEMESİNE VARINCAYA KADAR SAHİP ÇIKMAK, SAHİPLENMEKTİR. MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI, İSLAMA SAYGİILI OLMAKTIR. İNANDIĞI DEĞERLER UĞRUNA CANINI SEVE SEVE GÖZÜNÜ KIRPMADAK BİR SANİYE TEREDDÜT ETMEDEN VERMEKTİR. DÜŞKÜNÜN ELİNDEN TUTUP KALDIRAN, YAŞLIYA, ENGELLİYE, BÜYÜĞE SAYGIDA KUSUR ETMEYEN, MERHAMETLİ OLAN, KÜÇÜKLERE SEVGİDE VE ŞEVKATTE SINIR TANIMAYAN KOL KANAT GERMEKTİR. DÜŞKÜNE DESTEK, YANINDA OLMAK, YARDIM VE FEDAKÂRLIKTA SINIR TANIMAMAKTIR. İÇAN’LI OLMAK, DÜRÜST, NAMUSLU, AHLAKLI, FAZİLETLİ, ŞEVKATLİ, MERHAMETLİ, İÇİ –DIŞI BİR OLAN SAMİMİ İNSAN OLMAKTIR. İYİYİ, GÜZELİ, MUTLULUĞU, SEVİNCİ, ÜZÜNTÜYÜ, KEDERİ, ACIYI, GÖZYAŞINI PAYLAŞMAKTIR. İÇAN’LI OLMAK, HEDEFİ BÜYÜK, AZMİ GÜÇLÜ, BASİRETİ AÇIK, İRADESİ KUVVETLİ OLMAKTIR. TARİHİNİ BİLMEK, ECDADINA SAHİP ÇIKMAK, GELECEĞİNİ BİLİM VE İRFAN ÜZERİNE KURAN, OSMANLININ TORUNU OLMAKTIR. İÇAN’LI OLMAK, BARIŞIN, ADALETİN, KARDEŞLİĞİN, DOSTLUĞUN, İYİLİĞİN, DÜRÜSTLÜĞÜN, SEMBOLÜ OLMAK, KENDİNİ VE HADDİNİ BİLMEKTİR. İÇAN’LI OLMAK, AİDİYAT HİSSİ İLE BAĞLI OLMAK, BEN İÇAN’LIYIM DİYEBİLMEKTİR.
Site Menüsü
  • ANKARA’DA VEFA RÜZGÂRI: İZ BIRAKAN KADINLARIMIZ ONURLANDIRILDI
Videolar
  • https://www.facebook.com/share/v/1CS14wVi5G/?
Takvim
Hava Durumu
BAĞIŞ YAP
Site Haritası
Site Haritası
TÜRK AŞÇILIK MİLLİ TAKIMI CEZAYİR’DE BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI: 7 ALTIN, 4 GÜMÜŞ, 3 BRONZ MADALYA


   Türkiye’nin farklı şehirlerinden; Kayseri, Konya, İstanbul, Ayvalık, Trabzon, İzmir, Aksaray, Kütahya ve Ankara’dan katılan temsilcilerden oluşan milli takım, yarışma boyunca sergilediği performansla büyük takdir topladı. Organizasyon sonunda Türkiye, toplamda 7 altın, 4 gümüş, 3 bronz madalya ve 6 kupa kazanarak uluslararası platformda önemli bir gurur yaşattı.

   TUGAFED Başkanı Doç. Dr. Yılmaz SEÇİM, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, milli takımın genç ve dinamik bir kadrodan oluşturulduğunu vurgulayarak, “Gerçekten milli bilinçle hareket edebilen, ülkesi ve milleti için çalışabilecek genç yetenekleri aşçılık milli takımımıza kazandırdık. Bu vizyonun karşılığını da elde ettiğimiz başarılarla görmüş olduk” dedi.

   Yarışma kapsamında Türk mutfağının özgün lezzetlerinin sunulduğunu belirten SEÇİM, “Bu organizasyon yalnızca bir yarışma değil, aynı zamanda kültürel bir tanıtım platformudur. Türk mutfağının zenginliğini ve gastronomik değerlerini uluslararası alanda tanıtma fırsatı bulduk” ifadelerini kullandı.

   Henüz ilk uluslararası deneyimlerini yaşayan Aşçılık Milli Takımı’nın önümüzdeki dönemde daha geniş kadrolarla dünyanın farklı noktalarında Türkiye’yi temsil etmeye devam edeceği belirtildi. Bu başarı, Türk gastronomisinin uluslararası alandaki yükselişinin güçlü bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Yorum Yaz - Arşiv
  
7 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
TÜRKİYE HABER

TRT Haber Haberler

Güncel Haberler  |  Haber Manşetleri
KÜLLİYE TV
TİVİ6
Namaz Vakitleri
TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI
DJB.AZ
İNTERNET HABER
 GAZETE OKU
CANLI TV
TRT
A TV
KANAL A
A HABER

CNN TÜRK
SHOW TV

MASALLARIN SESİ
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar44.822745.0023
Euro52.415752.6257
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam113
Toplam Ziyaret4347453
Saat
YASAL UYARI
Copyright©
icanadolubirligi.com

All rights reserved designed by LMC 2010